Tilbygning, ombygning og renovering af hus

En tilbygning er ikke blot ekstra kvadratmeter. Det er i nogle tilfælde det, der gør, at du ikke behøver flytte fra dit hjem eller din virksomhed, selvom du mangler plads. En tilbygning kan være den ideelle måde at skabe drømmeboligen på.

Hvad end du ønsker en udestue, et anneks, en forlængelse af dit eksisterende hus eller noget helt fjerde, så står vi klar med hjælp til en løsning. 

Hos Tømrerfirmaet Mads Bisgaard i Hinnerup har vi omfattende erfaring på området og har skabt tilbygninger med mange forskellige funktioner i blandt andet Favrskov, Aarhus og omegn.

Renovering og tilbygning på én og samme tid

Uanset om det er virksomheden eller hjemmet, der skal ombygges, står vi klar til at varetage entreprisen. Vi slår også gerne to fluer med et smæk og sørger for både at renovere og ombygge eller bygge til på samme tid.

For hvorfor ikke nøjes med at skulle ændre på bygningens udseende én gang.​

Hvad koster en tilbygning?

Der er mange faktorer, der påvirker prisen for en tilbygning. Faktorer der kan påvirke den endelige pris er blandt andet:

  • Hvor stor tilbygningen skal være
  • Hvilken slags tilbygning der er tale om
  • Hvilke materialer du vælger
  • Om der skal renoveres eller ombygges samtidig
  • Om der skal foretages nye installationer til fx badeværelse eller køkken.

Inden en eventuel tilbygning påbegyndes, kommer vi naturligvis ud og besigtiger opgaven og giver et uforpligtende tilbud.

Vi står gerne for at levere et oplæg omkring materialevalg og eventuelle forslag til tilbygningens udformning, ligesom vi går højt op i, at arbejdet udføres til aftalt tid og pris.

Kontakt os for yderligere information om din kommende tilbygning, eller for at høre mere om vores priser på til- eller ombygning af hus, på telefon 

40 79 57 30 eller e-mail info@madsbisgaard.dk.

Om firmaet

​Tømrerfirmaet Mads Bisgaard ApS

CVR: 34687765

Kontakt firmaet